Velg PVC-frie smokker fra BIBS

Hos www.navnesmokken.no finner du alt du måtte ønske av fine smokker med navnet til barnet ditt på. I tillegg til navnesmokker i et stort antall flotte design finner du også de beste kvalitetsmerkene i bransjen, for eksempel BIBS-smokker med navn eller NUK-navnesmokker m.fl. Ta en titt selv i det unike universet hos Navnesmokken, som har Europas første og største utvalg

Navnesmokken

Populær BIBS-smokk hos Navnesmokken

BIBS smokker med navn selges i store antall hos Navnesmokken, der du finner noe for ethvert barn. BIBS-smokker med navn er tilgjengelige i flere forskjellige varianter, både med hensyn til design og aldersgrupper. Det er derfor ikke vanskelig å finne en smokk blant BIBS-navnesmokker som passer perfekt til ditt barn. I tillegg er BIBS-smokker med navn høyt elsket av mange, siden de med sin danske kvalitet har levert sunne og holdbare smokker til barn siden 1980-tallet. Blant de forskjellige modellene av BIBS-smokker med navn som selges på Navnesmokken, finner du blant annet symmetriske, anatomiske og runde smokker, alt etter ditt barns behov.

Se utvalget av navnesmokker her

En smokk skal passe til barnets alder og utviklingstrinn for å få den rette effekten, og det er nettopp det NUK-navnesmokkene gjør. NUK-navnesmokker selges i et bredt utvalg hos Navnesmokken, og derfor har du muligheten til å finne en navnesmokk som passer perfekt til ditt barns nivå. Her finner du smokker beregnet på barn helt fra alder 0–2 måneder opp til 16–36 måneder. NUK-navnesmokker er derfor ditt foretrukne valg – med den beste tyske kvaliteten og med over 60 års erfaring. Ikke gå på kompromiss med smokkene barnet ditt putter i munnen – finn dem på Navnesmokken i dag.